Proizvodi

Voda je osnova života na našem planetu, stoga je njezina kvaliteta izuzetno važna.

Rezultat više od tri desetljeća istraživanja u Sloveniji je tehnologija NATTURA®, koja je savršeno rješenje za poboljšanje kvalitete vode jer mijenja njezinu strukturu i svojstva. Revitalizira vodu, čini je mekom i živom, što je blagotvorno za sva živa bića. Proizvodi NATTURA® spajaju znanje i svijest o zdravijem, humanijem i odgovornijem životu.

Voda informirana i revitalizirana NATTURA® tehnologijom ima

 • 90% manje kamenca
 • 85% manja genotoksičnost i
 • znatno poboljšan okus.

To je povoljno za konzumaciju, osobnu higijenu, njegu životinja i zalijevanje biljaka. Donosi brojne dobrobiti za dobrobit, zdravlje i okoliš te uštede.

Blagotvorno djeluje na kožu, kosu i biološke procese u organizmu. Smanjuje potrebu po preparatima za osobnu njegu. Poboljšava dobrobit ljudi i životinja. Zalijevane biljke bolje rastu i trebaju manje gnojiva i zaštitnih sredstava. Također se smanjuje mogućnost razmnožavanja bakterija u vodovodnom sustavu i potrošnja energije za zagrijavanje sanitarne vode.

 

NATTURA H – Kućni uređaj

Kućni uređaj NATTURA® namijenjen je za ugradnju na glavnu dovodnu cijev vode, odmah iza vodomjera. Ugradnjom NATTURA® uređaja poboljšava se kvaliteta vode u svim područjima njezine uporabe: za piće, kuhanje, tuširanje, stvaranje naslaga kamenca, potrošnja sredstava za čišćenje, omekšivače i proizvoda za osobnu njegu, mogućnost razmnožavanja bakterija u vodenih sustava, a potrošnja energije za grijanje sanitarne vode je značajno smanjena. Izvrstan je za njegu životinja, a zalijevane biljke bolje rastu i trebaju manje gnojiva i zaštitnih sredstava.

NATTURA® kućni uređaj ne zamjenjuje filtere za čišćenje mehaničkih nečistoća iz vode. Fizikalno-kemijska svojstva vode praktički se ne mijenjaju, ali se značajno mijenja njena biološka ispravnost (mjerena Allium testom i BICOM 2000). Stvaranje naslaga kamenca je također smanjeno do 90%.

 

Tehničke karakteristike i montaža

Jezgra uređaja je keramički katalizator u obliku cijevi duljine 125 mm i promjera 35 mm. Ugrađen je u kućište izrađeno od kvalitetne plastike otporne na tlak do 10 bara. Instalacija je jednostavna za svakoga tko radi s vodovodnim sustavima. Bitan je samo smjer protoka vode koji je označen strelicom na kućištu uređaja. Standardna veličina priključaka uređaja je 3/4″ ili DN 20, a omogućuje protok oko 3 m3 vode na sat. Kvaliteta vode se poboljšava protokom kroz uređaj.

Nakon postavljanja preporučamo da uređaj zaštitite od elektrosmoga omotavanjem aluminijskom folijom.

 

Pošaljite upit


  NATTURA® tehnologija

   

  Voda ima memoriju ili sposobnost primanja i zadržavanja informacija. Ovo svojstvo vode omogućuje tehnologiji NATTURA® da utječe na njezinu kvalitetu bez mehaničkog filtriranja ili dodavanja bilo kakvih tvari.

  Zapis informacija u nosaču od keramike odnosno kristalina, mijenja strukturu vode koja s njim dolazi u dodir. Rezultati restrukturiranja vode NATTURA® tehnologijom su bez konkurencije na svjetskoj razini, što potvrđuju Allium testovi i iskustva korisnika.

  Na temelju rezultata i inovativnosti, informirani NATTURA® nastavak za tuš i NATTURA® tehnologija dobili su priznanje za izazov inovacije od Gospodarske zbornice Slovenije.

  Korištenje NATTURA® proizvoda nakon ugradnje ne podrazumijeva nikakve dodatne troškove. Keramički nosaš informacija se ne troši i ne treba treba ga zamijenivati, niti mu je za rad potrebna struja ili druga energija. Svi produkti osnovani na tehnologiji NATTURA® predstavljaju trajno rješenje za veliko poboljšanje kvalitete vode.

  Prednosti Nattura tehnologije i proizvoda:

  • trajno rješenje za značajno poboljšanje kvalitete vode za sve vrste korištenja
  • mekana i živahna voda, slična vodi najboljih prirodnih izvora, u vašem domu, uredu ili na putovanju
  • biološki povoljna voda za sve žive organizme (ljudi, životinje i biljke) koja znatno bolje podupire sve biokemijske procese u organizmu
  • 90% manje kamenca
  • 85% manja genotoksičnost
  • uštede na proizvodima za osobnu njegu, sredstvima za čišćenje, gnojivima i sredstvima za zaštitu bilja itd.
  • nema dodatnih troškova nakon ugradnje
  • jednostavna montaža i nema potrebe za održavanjem
  • povoljne cijene

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart